Rólunk

Célunk, hogy megismertessük és mindenki számára elérhetővé tegyük a hajózás örömét. Számtalan izgalmas úticélon világszerte, beleértve a Karib-tengert, a Bahamákat, az Indiai-óceánt, a Csendes-óceánt, Ázsiát, Amerikát és Európát, a hétköznapitól a luxusig, segítjük a hajó bérlések folyamatát, kiemelt választékot kínálva. Legyél Te akár a katamaránok, akár az egytestű hajók rajongója, akár kezdő, akár tapasztalt tengerész, mi arra biztatunk, hogy szállj vízre és éld át a hajózás örömét. Csapatunk tagjai elhivatottsággal, elkötelezettséggel, professzionális tanácsadással és személyre szabott megoldásokkal segítenek ebben.

Csapatunk minden tagja rajong a hajózásért és sok-sok éves tapasztalattal rendelkezik. Kapitányaink a világ minden táján hajózva gyűjtik a vízen töltött mérföldjeiket, így kiemelkedő helyismereteiknek és tapasztalataiknak köszönhetően tudunk egyedi élményt nyújtani az általunk szervezett túrák során, legyen az bárhol a világon.

Segítünk felfedezni a vízen való tartózkodás szabadságát.

Bővítsd látóköröd és élvezd a csodálatos naplementét, a helyi gasztronómiát, a tengerek nyugalmát, vagy ha úgy szeretnéd, akkor a hullámok  csobbanó izgalmát. Éld át barátai társaságában vagy ismerj meg új barátokat,  mindössze annyit kell tenned, hogy felveszed velünk a kapcsolatot.

 

Mottónk egyszerű, világos, és tökéletesen összefoglal mindent:

The Happy Flow

The happy flow!

Friot Ship Management

P. No. 801-11., Clover Bay Tower, Business Bay, Dubai - U.A.E.

Kereskedelmi engedély sz.: 974606

info@friotyacht.com